Lady M SS
 

BEMUTATKOZUNK  - 28 éves a Lady M

Kedves házasulandó menyasszonyok!

Minden esküvõre készülõ párnak nagy feladatot jelent az esküvõ napjának megszervezése.

Ti menyasszonyok joggal mondhatjátok ,hogy a nagy nap egyik legfontosabb kelléke a menyasszonyi ruha. Kislányként sokan álmodoztatok hófehér királynõs menyasszonyi ruhákról. Természetesen az évek alatt a divat változásával,stílusotok fejlõdésével,kialakult az a bizonyos „álom” ruha.

Arra törekszünk, hogy ruháink méltó díszei lehessenek az esküvõ napjának, s menyasszonyaink valóban gyönyörûen és magabiztosan mondhassák ki a boldogító Igent. Segítünk minden menyasszonynak megtalálni az egyéniségéhez, személyéhez legjobban illõ ruhát, amelyre azt mondhatják: „Igen ez vagyok én.”, s melyben az ezerszer megálmodott pillanatokat a lehetõ legboldogabban élhetik át.

A Lady M esküvõi ruhaszalon immár 28 éves múltra tekinthet vissza az esküvõi szakmában. Folyamatos megújuláson ,fejlõdésen, változáson ment keresztül. 2016-ban több,mint 120 m2-en színvonalas új  környezetben várja leendõ menyasszonyokat és koszorúslányokat Székesfehérváron,Budai út 24-ben a Kiskulacs étterem mellett.

Immáron új helyen, de a régi szakértelemmel és lelkesedéssel várunk mindenkit, hogy mi is egy picit részesei lehessünk annak a csodának amit egy esküvõ jelent egy menyasszony számára.

Merj álmodni ,hogy életed egyik legfontosabb napján Te légy a legszebb…

Szalonunkban Olasz, Amerikai, Angol és Magyar menyasszonyi ruhák egyedileg válogatott különleges kollekciója található (Mori Lee, Madeline Gardner New York ….)

Ruháink között megtalálhatóak a hagyományos, klasszikus illetve a modern vonalvezetésû, merészebb fehér ruhák nagy méretválasztékban (36-ostól 52-es méretig), valamint nem hiányozhatnak kínálatunkból a mára már oly divatos ekrü és pezsgõ színû ruhák sem. Természetesen a tökéletes összhanghoz elengedhetetlen a ruhákhoz színben és fazonban illõ kiegészítõk: stólák, fátylak, kesztyûk, kis táskák, valamint ékszer garnitúrák, strassz koronák .                                     

Hogy mindez megvalósulhasson nyugodt környezetben, udvarias, segítõkész, szakszerû kiszolgálással, és nem utolsó sorban elérhetõ kölcsönzési árakkal várjuk a  leendõ Menyasszonyokat.

Gyakorlati tanácsok valós 28 év tapasztalat alapján.

Remélem honlapunk elnyerte tetszését és személyesen is ellátogat hozzánk! Kérem telefonon jelentkezzen be hozzánk, mivel a próbák, megbeszélések sok idõt vesznek igénybe

Lady M ahol az álmok valóra válnak….

Minden kedves menyasszonyt szeretettel várunk, forduljon hozzánk bizalommal!

https://www.facebook.com/ladymszalon

                                                     Üdvözlettel: Vágóné Bulyáki Erika -  szalonvezetõ tulajdonos